Det började som ett brinnande intresse för kakel och fortsatte som en passion för design. Kakeldesign, den självklara partnern för både privatpersoner – på jakt efter just sitt drömbadrum – och för proffs, som arkitekter, byggare och plattsättare.

 

Vi vill att du ställer lika höga krav på oss som vi ställer på våra leverantörer. För Kakeldesign ska vara din självklara och naturliga sammarbetspartner när det kommer till projekt – små eller stora – där keramiska plattor eller sten ingår. 

Kakeldesigns historia

Kakeldesign är ett av Sveriges mest expansiva företag inom kakel, klinker, badrumsmöbler och tillbehör. Vi har funnits på marknaden sedan 1987 och är väl etablerade i branschen med bred kunskap om både sortiment och branschregler. Vi har nu fyra egna butiker, förutom huvudkontoret i Östervåla som också huserar vårt huvudlager och en byggvaruhandel. Detta gör att stora delar av vårt sortiment finns som lagervaror – vilket säkrar snabba problemfria leveranser.

Grundarna Lars Arne Larsson och Robert Jansson arbetar dagligen därifrån med att tillse att vi håller hög kvalitet i våra leveranser samt har ett marknadsanpassat utbud med ett sortiment i alla prissegment. 1994 öppnade den första butiken i Uppsala och fem år senare startades den andra butiken, denna i Gävle. Sedan bestämde vi oss för att satsa på Stockholmsmarknaden och 2008 slogs dörrarna upp på vår butik i Sollentuna och 2010 fortsätter vi etablereringen söderut med en butik i Årsta, Stockholm.

Ett kakelföretag som går bra

Idag har vi vuxit till ca 40 anställda och den framtida utvecklingen med inplanerad expansion ser mycket lovande ut. Detta beror bland annat på det starka förtroendekapital vi har byggt upp under dessa 27 år, både hos arkitekter, byggare och plattsättare.

 

 

vasuma_new_profile.jpg