Sökes: lagerpersonal med säljintresse!

Har du förmågan att skapa goda relationer, är lösningsorienterad och brinner för service? Söker du nya utmaningar inom försäljning och har kanske tidigare butikschefserfarenhet? Då skulle du kunna vara vår nye proffsbutiksansvarige/butikschef. 

Vem är du

Jobbet är tänkt för en person med utpräglat sinne för ordning och reda, med ett glatt humör – även i stressade situationer, samt gärna några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Dessutom är det viktigt att du kan hålla många bollar i luften och kunna hantera högt arbetstempo då det ofta är många kunder inne i butiken samtidigt som alla vill ha snabb, effektiv och vänlig betjäning. 

Kvalifikationer

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Du är en driven och noggrann problemlösare samtidigt som du är ordningsam och duktig på service. Du ska vara aktiv, utåtriktad och ha ett stort intresse för service och även för försäljning. Kunskaper inom kakel, fix & fog & bygg är meriterande. God kunskap i svenska, viss datavana och innehav av truckkort är ett krav.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar personlig betjäning av företagets proffskunder, packning av order, lossning och kontroll av inkommande gods. Dessutom ska du också ha ett visst försäljningsintresse.

Om oss

Kakeldesign är Norra Stockholms största badrumsbutik. I Sollentunabutiken är vi just nu 5 anställda och söker nu ytterligare personal pga vår expansion! Vi erbjuder trevliga arbetskamrater och familjär stämning i ett företag som ständigt expanderar. Trivsel står högt på vår agenda och vi har högt i tak både bildligen och bokstavligen.

Idag har Kakeldesignkoncernen vuxit till ca 40 anställda och den framtida utvecklingen med inplanerad expansion ser mycket lovande ut. Detta beror bland annat på det starka förtroendekapital vi har byggt upp under dessa 27 år, både hos arkitekter, byggare och plattsättare. Vi är ett kakelföretag som går bra!

 

Anställningsform: Vanlig anställning , tillsvidare 

Ansök innan: 2017-08-10

Tillträde: omgående

Lön: Efter överenskommelse 

Arbetstid: Heltid

Butikens öppettider: Vardagar 06.30 – 18.00. Lördag 10.00 – 14.00 

Ansök här: sollentuna@kakeldesign.se