Noga utvalda nyheter i vårt butikssortiment – vi har ju som sagt allt för ditt badrum!

 

Handdukar i 100% linne, underbara Lovely Linen by Kardelen i butiken!

8.jpeg

Förutom snygga badrumsaccessoarer från Housedoctor har vi nu också underbara, mjuka linnehanddukar i butiken – för det finns få saker i livet inget slår känslan av linne. Lovely Linen by Kardelen är högkvalitativa linnehanddukar i 100% lin som kommer från odlingar i Europa och förädlas helt enligt gamla traditioner för bästa kvalitet. Tyger av lin har tillverkats i tusentals år och är kända för sin slitstyrka – och tygerna blir bara vackrare med tiden. Kardelen's linnehanddukar absorberar vatten 50% bättre än bomull och har en förmåga att hålla dig varm när det är kallt och sval när du är varm. 

Handdukarna är förtvättade vilket göra dem extra mjuka och absorberande, de lämnas med fördel ostrukna efter Lovely Linens motto "A little wrinkle is a good thing".

Finns som badlakan 90 x 150 och som handduk i storlek 45 x 70 i flera härliga färger; dark grey, off-white, light grey, jeep green, natural beige och dusty pink.

 


OM DU GILLAR KÄNSLAN MED MARRAKECH MEN INTE KÄNNER FÖR SÅ MYCKET MÖNSTER!

Nu har vi fått in matta gjutna cementplattor – de som populärt brukar kallar för Marrakech-plattor – i en massa underbara härliga kulörer. Du kan åstadkomma den magiska och avslappnade Marocko-känslan utan att det måste skrika "mönsterbonanza". Mönster är ju väldigt härligt men för oss som inte är så vågade är detta ett utmärkt alternativ till ett mönster som du kanske riskerar att tröttna på. Eller varför inte blanda – om du ändå vill ha in mönster men kanske inte över hela golvet? De här enfärgade Marrakech-plattorna är också vansinnigt snygga ihop med Tadelakt-putsen. Och är dessutom fantastiskt sköna mot nakna fötter. Se mer om mönstrade Marrakech-plattor under MÖNSTRAT och mer om putsen på sidan TADELAKT. Har du frågor till oss om våra nya enfärgade Marrakech-plattor? KONTAKTA OSS! 


INR – EPIC, PIVÅHÄNGD INNOVATION & EXKLUSIVITET!

inr_epic_nyheter.jpg

Kakeldesign är stolta att som en av några få utvalda återförsäljare kunna presentera INRs nya pivåhängda duschdörrslösning Epic. Det är en av INRs mest innovativa och exklusiva duschserier. Här kombineras genuina material med ny teknik, och här har nära trettio års kunskap vad gäller design av duschglas mynnat ut i inget annat än total perfektion. Förutom ett helt säreget och närmast svävande helhetsintryck är det några saker som ger serien sin karaktär. Som det 10 millimeter tjocka glaset, det unika pivotgångjärnet och möjligheten att låta glasen gå från golv till tak, till exempel. Du har flera olika modeller att välja bland, och tack vare att de måttanpassas helt utifrån ditt badrum så lämnar Epic också mycket åt både din kreativitet och dina inredningsmässiga ambitioner. Nu finns dörren att se i Kakeldesign Sthlms utställning i Sollentuna, välkommen in!