"bara" inköp av kökskakel till landstället. Förutom vårt stora sortiment på bortåt 50.000 olika plattor har vi förstås en massa annat till ditt badrum också, allt du kan behöva hittar du i vår 1000 kvm stora butiksutställning i Sollentuna! Hos oss finner du alltid de senaste trenderna och nyheterna till ditt badrum. I vår butik möts du av någon av våra kompetenta och serviceinriktade personal som gladeligen hjälper er i era val och med alla beslut. Behöver ni mer hjälp så boka gärna in en INREDNINGSTID hos oss – det är gratis – precis som vårt kaffe! 

ÖVERVÄLDIGANDE MYCKET ATT VÄLJA PÅ? Ja, det kan onekligen kännas så, men vi på Kakeldesign har lång och gedigen kunskap och erfarenhet för att lotsa dig smidigt genom de olika valen – färg, yta och kvalitet och även den känsla du vill att badrum, kök eller projekt ska förmedla. Vi kan ge dig en mängd olika idéer och förslag baserat på antingen budget, material eller kanske en specifik kulör som du gillar. Om du vill ta med dig kataloger eller låna med dig plattor hem går det naturligtvis bra. Kom in till oss, vare sig det gäller ett helt nytt badrum eller


Det kan också vara de personliga små detaljerna som gör att dina gäster trivs och mår bra på den lilla trånga gästtoaletten ute i hallen. Den kan till och med bli det de minns bäst från kvällens middag. 

Så glöm inte att ge ditt badrum och dig själv ett mer personligt uttryck – och tillför med tillbehör!

Ge ditt badrum en personlig touch med de sista inredningsdetaljerna och tillbehören. Det är minst lika viktigt som kakel, blandare och möbler. Rummet får en helt annan känsla och visuellt uttryck. Allt från traditionella badrumsspeglar till de där så väldigt personliga detaljerna – just din favoritkrok till din favoritbadrock eller doften av italienska citroner från tvålen som påminner dig och lata härliga semesterdagar på Amalfikusten – allt detta gör just ditt badrum till ditt badrum.