Svenska mästare på massagebadkar

Svenska Badkar är sedan 2001 ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy & Boch som sedan många år varit ledande inom utveckling av bad, och framför allt massagebadkar. Detta är något som märks i allra högsta grad när det gäller Svenska Badkar. Genom att kombinera svensk uppfinningsrikedom med tysk ingenjörskonst så har Svenska Badkar under många års tid gjort sig kända som ett namn som borgar för hög kvalitet och funktion.

Svenska Badkars produktionssätt är kundstyrt och varje masssagebadkar tillverkas eller beställning och levereras direkt från fabrik till slutkund. Detta möjiggör flexibilitet och valmöjligheter – inte bara genom ett brett modellutbud – utan också när det gäller tillval och specialanpassningar. Detta har medfört att Svenska Badkar har gjort sig kända som ett företag som “skräddarsyr” badkar.

Här visar vi några av våra favoritserier från Svenska Badkar. Vi har också badkar från Svenska Badkar i utställningen i vår butik, om du hellre vill se på plats. Välkommen!

Har du frågor till oss om Svenska Badkars badkar?  KONTAKTA OSS

Vill du se Svenska Badkar hemsida? KLICKA HÄR

Vill du gå tillbaka till SORTIMENT eller BADKAR?