behandlingar att använda – du kan få Tadelakt blankt, matt eller vaxat och allt mitt i mellan. Dessutom är färgmöjligheterna oändliga. Vi på Kakeldesign Sthlm har i vår butik, en badrumsmiljö gjord i Tadelakt. Vi säljer helhetslösningen med både arbete och material. 

Men naturligtvis är en dataskärm inte ett medium som gör stenen rättvisa, kom in i butiken för att se och känna i verkligheten. Välkommen!

Har du frågor till oss om Tadelakt? KONTAKTA OSS! 

Vill du gå tillbaka till SORTIMENT eller KAKEL & KLINKER?

En modern metod för att skapa den uråldriga, traditionella yta som man använt i mellanöstern i 100-tals år för att stöta bort vatten och fukt. Det är Tadelakt som du ser i många av de turkiska badhusen. Används istället för kakel i badrum, som dekorationsväggar eller kanske i köket ovanför diskbänken.

Tadelakt är en mycket finkorning kalkputs som används i våtutrymmen inomhus. Ger en glatt yta som ej släpper igenom vatten vid normal användning. Består av två putslager som är lika starka som den äldre metodens tio lager och ett ytskikt av bivax.

Här nedan har vi samlat lite inspirationsbilder för att visa exempel på vad man kan göra med Tadelakt. Möjligheterna är många, då det finns flera olika yt-