NORDISK STIL MED ITALIENSK KVALITET!

Produktserien BETONSTIL finns i tre olika utseenden: Concrete, Ashwood och Duet. Var och en i fyra moderna och minimalistiska nyanser – Light, Mid, Warm och Dark. BETONSTIL matchar den avskalade skandinaviska inredningsstilen perfekt. Sedan finns dessutom den mer dekorativa sidan av serien Hexa och Mixdecò – från vitt till rosa, från grönt till blå nyanser, fyra moderna och raffinerade dekorer och mosaiker som kompletterar de svalare Concrete, Ashwood och Duet utomordentligt. Se även Terratinta's andra mycket populära serier; BETONGREYS, STONEDESIGNSTONEEVOLUTION

betonstil_duet_light_br.jpg

MARK – SKAPA LEVANDE & FANTASIFULLA YTOR

MARK är en kollektion med keramiska plattor med hög teknisk kvalitet i sex olika nyanser, alla estetiskt tilltalande och eleganta. De är lätta att kombinera för att skapa ett badrumsgolv med modern look, ytstrukturerna – det finns flera olika – och de sofistikerade och mjuka färgerna passar perfekt för att ge en känsla av raffinerad lyx. MARK passar både för privata bostäder, offentlig miljö och utomhus och finns också som mosaik.


BRAVE – EN DJÄRV YTA MED STENLOOK

Serien BRAVE är en tolkning av naturstenens skönhet, rik på ådring och nyansväxlingar som skapar dynamiska ytor. BRAVE finns i flera olika storlekar och flera lättkombinerade färger – fem för golv och tre stycken för vägg. För vägg finns dessutom i 3D- och dekorplattor som alla skapar vackra tredimensionella ljuseffekter. Då BRAVE's golvplattor också finns med grövre struktur kan de med fördel användas utomhus. Om du vill se hela BRAVE-serien kan du gå in på Atlas Concorde's hemsida här!


DWELL – EXKLUSIV ESTETIK MED STARK KARAKTÄR

För att vara enfärgade är porslinsplattorna i serien DWELL ovanligt levande, med en yta som påminner om handborstad betong och finns att få antingen matt eller slipad. DWELL finns i sex stycken, både varma och kalla nyanser – dessutom kan man komplettera med blanka eller 3d-mönstrade väggplattor i ett flertal färger. Om du vill se hela DWELL-serien kan du gå in på Atlas Concorde's hemsida här!


DIAMANTE – PASSAR BÅDE FÖR HEM OCH DET OFFENTLIGA RUMMET

DIAMANTE är den perfekta plattan för både hemmet eller för större kommersiella och offentliga arkitekturprojekt. Den har exceptionella egenskaper som gjort för golv och ytor med hög belastning och starka påfrestningar. DIAMANTE finns i ett antal olika storlekar. Dessutom kännetecknas kollektionen av ett stort urval av färger – men med en ganska modest skuggning och ådring – vilket gör dem enkla att arbeta med.


MARVEL – STENKÄNSLA MED KAKLETS ALLA FÖRDELAR

Denna platta – både MARVEL och MARVEL PRO – tolkar ganska exakt den grafiska teckningen, ådringen och djupet i naturlig marmor. MARVEL ger den känsla av lyx och klass som stenen erbjuder men med kaklets alla fördelar – den perfekta lösningen för badrum. En komplett och samordnad kollektion som uppfyller både de estetiska och de funktionella behoven för både interiörer och exteriörer. Den populära MARVELkollektionen har sedan en tid breddats med den lite lyxigare serien MARVEL PRO. Nu har tillverkaren Atlas Concorde utvecklat denna fantastiska kollektion ytterligare – med plattor i XL-format; 120x120 och 120x240. I MARVEL finns dessa i varianterna Calacatta Extra och Grey Stone, och i MARVEL PRO i Statuario Select och Cremo Delicato. Den mycket exklusiva känslan är svår att överträffa!


MARVEL PRO – STENKÄNSLA MED ALLA KAKLETS FÖRDELAR & FLEXIBILITET

Denna platta – både MARVEL och MARVEL PRO – tolkar ganska exakt den grafiska teckningen, ådringen och djupet i naturlig marmor. MARVEL ger den känsla av lyx och klass som stenen erbjuder men med kaklets alla fördelar – den perfekta lösningen för badrum. En komplett och samordnad kollektion som uppfyller både de estetiska och de funktionella behoven för både interiörer och exteriörer. Den populära MARVELkollektionen har sedan en tid breddats med den lite lyxigare serien MARVEL PRO. Nu har tillverkaren Atlas Concorde utvecklat denna fantastiska kollektion ytterligare – med plattor i XL-format; 120x120 och 120x240. I MARVEL finns dessa i varianterna Callacatta Extra och Grey Stone, och i MARVEL PRO i Statuario Select och Cremo Delicato. Den mycket exklusiva känslan är svår att överträffa!


SANDS – VARMA TONER & SCHATTERINGAR MED SOFISTIKERAD FINISH

SANDS fyra varma färgtoner, de spektakulära schatteringarna och ådringarna gör den perfekt för bostäder och kommersiella inredningar. Finns både som polerad och matt, där den polerade ökar den smakfulla likheten med naturlig sten medan den matta ger ett mjukt och vackert ljus. SANDS kan tack vare att den också finns med likriktade kanter, fästas med mycket små tunna fogar – detta ger en mycket elegant och lyxig känsla av kontinuitet.