Djupt rotade i den europeiska kulturen

Villeroy & Boch har funnits i mer än 300 år –  Francois Boch startade företaget tillsammans med sina tre söner. Tidigare sysslade de med att gjuta järnkanoner till kungen men 1748 påbörjades fabrikstillverkningen av  lergods – början till det Villeroy & Boch vi känner idag.

Villeroy & Boch, mer än någon annan premiummärke, är djupt rotat i den europeiska kulturen, de känne-tecknas av genuin tradition och kvalitet. En av de viktigaste framgångsfaktorerna för Villeroy & Boch är deras allomfattande innovationskultur på företaget. Oavsett vad det handlar om – att optimera keramiskt material, produktfunktionalitet, produktdesign eller tillverkningsprocesser – har Villeroy & Boch alltid ambitionen att vara bland de bästa på marknaden. Användarvänliga produkter med stark estetik, bekvämlighet i vardagen och största möjliga hållbarhet ledord för företaget.

Här nedan visar vi några av våra favoritserier från Villeroy & Boch. Vi har också möbler från Villeroy & Boch i utställningen i vår butik, om du hellre vill se på plats. Välkommen!

Har du frågor till oss om Villeroy & Bochs möbler? KONTAKTA OSS! 

Vill du se Villeroy & Bochs hemsida? KLICKA HÄR!

Vill du gå tillbaka till SORTIMENT eller MÖBLER?