Missa inte heller att tänka på färgen på fogen. Med en vit eller ljusgrå fog får du ett ännu sobrare intryck, med mörk fog blir den visuella känslan starkare och kaxigare. Här nedan ser du ett stort antal inspirationsbilder på vad man kan göra med vita plattor – mer mångsidigt och mer spännande än vad man kan tro!

Har du frågor till oss om någon av våra plattor? KONTAKTA OSS! 

Vill du gå tillbaka till SORTIMENT eller KAKEL & KLINKER?

Här kan du se alla våra STORLEKAR PÅ VITA PLATTOR!

Vitt, vitt, vitt – sterilt & tråkigt eller klassiskt & snyggt? Åsikterna går isär! När man vill ha ett enkelt, stilrent och sobert intryck är vita kakelplattor idealiska. De finns i flera storlekar och utföranden så som t ex blank slätt, matt vågigt och slätt blankt med fasad kant sk biselado
Vita plattor är lätt att kombinera med andra färger och material. I rum utan naturligt ljus är vita väggar ett bra alternativ eftersom de maximera ljus från belysning och skapar rymd. Vitt kakel är tidlöst men för en mer modern touch välj släta, matta plattor i större storlek. Om du hellre vill ha ett mer klassiskt intryck ta mindre, kvadratiska plattor och blanka plattor med fasade kanter för mer ombonad och gammaldags känsla.